Uit eten in Amsterdam

Op zoek naar een gezellig restaurant in Amsterdam? Wil je graag iets nieuws proberen? Kom dan uit eten bij één van onze Duitse restaurants! Geniet van overheerlijke schnitzels, ambachtelijke worsten en koud bier. Onze restaurants bieden een gezellige Duitse sfeer en service van hoge kwaliteit. We zijn onder anderen gevestigd in Amsterdam Zuidas. Kom dus uit eten bij één van onze restaurants en beleef de traditionele Duitse keuken zoals nooit tevoren!

Lunch in Amsterdam

Ook voor lunch zijn onze restaurants the place to be! Geniet van onze schnitzels of een frisse salade met kip, avocado of worst en natuurlijk een biertje op ons terras in de zon. Lunchen in Zuidas tussen jouw meetings in, het is allemaal mogelijk. Kom dus lunchen bij de leukste eettent in Amsterdam en geniet van de overheerlijke duitse gerechten.

Eerste Duitse Restaurant in Amsterdam

Wurst & Schnitzelhaus, ook wel bekend als ‘WuSH’, was het eerste Duitse restaurant in hartje Amsterdam. Wij zijn met een restaurant aan de Prinsengracht begonnen en hebben ondertussen twee restaurants – gelegen aan de Zuidas . Deze gezellige restarants zijn dé ideale plek om je buik vol te eten met heerlijke Duitse gerechten. Bij WuSH kun je onder andere terecht voor een authentieke Currywurst, Schnitzel, Bratwurst en niet te vergeten: Duits bier! Koelsch, Weissbier, Radler, Dunkelbier en verschillende pilsjes zijn bij WuSH te verkrijgen, maar ook Almdudler en Apfelschorle. Geniet van de Duitse Gemütlichkeit bij WuSH!

WUSSTEN SIE…

Wush Duits Restaurant Schnitzel

SCHNITZEL

Wie Duitsland zegt, zegt schnitzel en we zouden het Wurst & Schnitzelhaus niet zijn zonder. De meeste mensen zijn er bekend mee, het dunne, gepaneerde en gebakken stuk vlees. Traditioneel van kalfsvlees en geserveerd met citroen en kartoffelsalat. Bij WuSH willen wij een stukje Duitsland bieden aan al onze lieve gasten, en staan naast onze eigen WuSH kalfsschnitzel ook het varkensschnitzel, kipschnitzel en vegetarische schnitzel op het menu. Maak het af met een bijgerecht naar keuze en je hebt een heerlijke maaltijd waar iedereen van kan genieten. Of onze schnitzels een begrip zijn, dat durven wij nog niet te zeggen. Maar nadat Mokum Magazine onze schnitzels met kop en schouder bovenaan de top 10 lekkerste schnitzels van Amsterdam heeft gezet, zijn we ervan overtuigd dat iedereen ze eens geprobeerd moet hebben!